+31 (0)475-252052 info@thecertificationleaders.nl

Maatregelen bij het uitvoeren van geplande audits door het Covid-19 virus (coronavirus)

Door de ontwikkelingen van het Covid-19 virus (coronavirus) en de verscherpte richtlijnen van het RIVM hebben wij maatregelen genomen voor onze medewerkers en klanten. Alle ontwikkelingen houden wij scherp in de gaten en spelen hier van dag tot dag op in.

 

Om de veiligheid van onze medewerkers en klanten te waarborgen, zijn wij voorzichtig met het maken van afspraken. Waar mogelijk, vinden de geplande audits remote plaats. Dit houdt in dat we via een videoverbinding alle normeisen bespreken en controleren. Het behalen van een ISO certificaat is hierdoor nog steeds gewoon mogelijk.

 

Mocht u een van onze auditoren liever op locatie ontvangen, dan mag dit alleen als uw organisatie voldoet aan de richtlijnen van het RIVM. Onze medewerkers mogen een bezoek op locatie afwijzen, als het risico op de gezondheid van de medewerker te groot is. Zorg voor voldoende hygiƫnische maatregelen, plan geen bijeenkomsten met te veel medewerkers en houdt gepaste afstand. Bij milde gezondheidsklachten adviseren wij u om de audit remote door te laten gaan.

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de auditor of laat een bericht achter via de contact pagina.